Palvelut

Kaavoitus

Meillä on käytössä Grafis CAD digitaalinen kaavoitusohjelma ja A0-kokoinen suurkokotulostin (paperin leveys 90 cm).

Toteutamme vaatteiden leikkuukaavat asiakkaan suunnittelemien mallien mukaan. Lähtökohtana voi olla esimerkiksi piirros, valokuva tai mallivaate. Ennen tuotantoa valmistetaan protomalli, joka sovitetaan ja tarkistetaan huolellisesti ja tehdään tarvittavat muutokset.

Otamme koko prosessin ajan huomioon tuotteen käyttötarkoituksen. Etsimme tarkoituksenmukaiset tuotannon ratkaisut. Olemme kiinnostuneita ajatuksesta designin takana, kenelle ja miksi.

Leikkuu ja ompelu

Omalla ompelimollamme Espoon Olarissa toteutamme vaatetuotantoa eri kokoisissa sarjoissa.

Tuotannon eri vaiheissa otamme huomioon taloudellisen näkökulman ja painotamme vahvasti ekologisuutta. Pyrimme toimintavoissa tehokkuuteen ja vältämme materiaalihukkaa.

Etsimme ratkaisuja leikkuuylijäämän minimointiin ja jatkokäyttöön. Teemme leikkuuasetelmat materiaalitehokkaasti ja sovimme asiakkaan kanssa, mitä leikkuuylijäämällä tehdään. Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa hävikkituotteita ylijäämästä. Jollei ylijäämälle ole muuta käyttöä, toimitetaan materiaali meidän toimestamme ensisijaisesti poistotekstiilien keräykseen.

Ompelimolla on tavanomaisten polyesterilankojen lisäksi käytettävissä luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä valmistettuja ompelulankoja.

Pyydä lisätietoja ja tarjous

Mia Kivari

mia@kivatex.fi

+358 449700668